Studentomtaler fra våre studenter

Beement

Privatrett

«Jusutdanning har gitt meg et godt grunnlag for å fortsette videre med master i rettsvitenskap. 
Foreleserne er veldig dyktige og kunnskapsrike. De er engasjerte og vil at studentene skal lykkes. Hver forelesning blir spennende og lærerikt, med god oppfølgning. 
Jeg anbefaler jusutdanning på det sterkeste, for de som er interessert i juss.» 

Linn

Privatrett

 

«Jusutdanning har gitt meg muligheten til å styrke min akademiske kompetanse. Med faglig dyktige og engasjerte forelesere som ønsker å se deg lykkes, legger Jusutdanning grunnlaget for god læringsutvikling innenfor fagene. Dette året for meg har vært utrolig gøy, kunnskapsrikt, og ikke minst har jeg fått venner for livet. Jusutdanning er virkelig å anbefale for alle.» 

Camilla

Privatrett

«Jusutdanning har gitt meg et svært lærerikt år med god oppfølgning. Foreleserne er engasjerte og flinke til å formidle kunnskapen.

Jeg bor i Alta, så for meg er dette en stor mulighet til å kunne øke min kompetanse uten å flytte vekk.  
Undervisningen er lagt opp til at vi kan være med "direkte" i klasserommet på nettet, eller se på opptak. Det gjør at jeg fritt kan kombinere studiene, jobb og familieliv. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte denne veien.»

Mathilde

Forvaltningsrett

 

«Jeg ønsket å bygge på min bachelorgrad for å styrke min kompetanse, og muligheter på jobbmarkedet. Et år juskonsulent forvaltningsrett har gitt meg dette. Det var veldig lærerikt, med svært dyktige forelesere!»

Julie

Privatrett

«Juskonsulent Privatrett har gitt meg en strålende start på jusstudiet og et godt grunnlag for videre studier. Med erfarne advokater som forelesere får man et godt læringsutbytte og de bidrar til å gjøre jus spennende. Jusutdanning er flinke på å tilrettelegge og man får god oppfølging.» 

Valentina

Advokatassistent

 

«Jusutdanning tilbyr et bredt spekter av fagdyktige forelesere innenfor jus. Studentene får kontinuerlig oppfølging og individuell oppfølging. Min beslutning til å studere ett år med advokatassistent, har gitt meg flere muligheter enn jeg forutså. Med min tidligere erfaring som serviceleder med diverse kontor -og administrasjonsoppgaver, så har utdanningen økt min kompetanse innenfor jus og bidratt til å ta min karriere til nye høyder.»