Studentomtaler fra våre studenter

Julie.jpg

Julie

Juskonsulent Privatrett

«Juskonsulent Privatrett har gitt meg en strålende start på jusstudiet og et godt grunnlag for videre studier. Med erfarne advokater som forelesere får man et godt læringsutbytte og de bidrar til å gjøre jus spennende. Jusutdanning er flinke på å tilrettelegge og man får god oppfølging.» 

Valentina.jpg

Valentina

Advokatassistent

 

«Jusutdanning tilbyr et bredt spekter av fagdyktige forelesere innenfor jus. Studentene får kontinuerlig oppfølging og individuell oppfølging. Min beslutning til å studere ett år med advokatassistent, har gitt meg flere muligheter enn jeg forutså. Med min tidligere erfaring som serviceleder med diverse kontor -og administrasjonsoppgaver, så har utdanningen økt min kompetanse innenfor jus og bidratt til å ta min karriere til nye høyder.» 

Mathilde_edited.jpg

Mathilde

Juskonsulent Forvaltningsrett

 

«Jeg ønsket å bygge på min bachelorgrad for å styrke min kompetanse, og muligheter på jobbmarkedet. Et år juskonsulent forvaltningsrett har gitt meg dette. Det var veldig lærerikt, med svært dyktige forelesere!»

Beement.jpg

Beement

Juskonsulent Privatrett

«Jusutdanning har gitt meg et godt grunnlag for å fortsette videre med master i rettsvitenskap. 
Foreleserne er veldig dyktige og kunnskapsrike. De er engasjerte og vil at studentene skal lykkes. Hver forelesning blir spennende og lærerikt, med god oppfølgning. 
Jeg anbefaler jusutdanning på det sterkeste, for de som er interessert i juss.» 

Ninni.jpg

Ninni

Juskonsulent Forretningsjus

«Jeg valgte Jusutdanning for å styrke min kompetanse som saksbehandler og for å kunne få flere muligheter i jobbmarkedet innenfor forretningsjus. Jusutdanning er inkluderende, de har dyktige og profesjonelle forelesere som er opptatt av faget sitt. Skolens administrasjon bruker mye tid på at vi som studenter er engasjerte og oppdaterte i fagene. Jeg anbefaler Jusutdanning på det sterkeste og jeg vil absolutt valgt Jusutdanning igjen..» 

Camilla.jpg

Camilla

Juskonsulent Privatrett

«Jusutdanning har gitt meg et svært lærerikt år med god oppfølgning. Foreleserne er engasjerte og flinke til å formidle kunnskapen.

Jeg bor i Alta, så for meg er dette en stor mulighet til å kunne øke min kompetanse uten å flytte vekk.  
Undervisningen er lagt opp til at vi kan være med "direkte" i klasserommet på nettet, eller se på opptak. Det gjør at jeg fritt kan kombinere studiene, jobb og familieliv. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte denne veien.»

IMG-2876.jpg

Angelica

Juskonsulent Strafferett

«Juskonsulent strafferett er det mest givende studiet jeg har gått på hittil, foreleser er kjempeflink, engasjerende og inklusiv. Jusutdanning har gitt meg både muligheten og viljen til å fortsette meg innen jus. Denne skolen er inkluderende, faglig perfekt og ikke minst sosialt for studentene. Noe jeg har lagt vekt på da jeg søkte skole, var om vi fikk oppfølging, hjelp og veiledning underveis i skoleåret. Ser du etter det samme kan jeg med sikkerhet si at denne skolen passer for deg.»