Nettutdanninger innen jus

Jusutdanning tilbyr alle våre utdanninger som nettutdanning!

Nettutdanning gir deg stor fleksibilitet til å studere fra akkurat hvor du ønsker. Du kan studere alle våre utdanninger som nettutdanninger; Advokatassistent, Privatrett, Forvaltningsrett, Forretningsjus og Strafferett.

Det som er spesielt ved våre nettutdanninger er at du kan velge å delta på forelesningene direkte eller å se forelesningen i opptak, når det passer best for deg. Fordelen med å delta direkte, er at du kan stille spørsmål til foreleseren både muntlig og skriftlig underveis, uansett hvor du måtte befinne deg.

Teknologien gjør at det er mulig å tilpasse utdanningen etter dine ønsker og behov.

Se nærmere beskrivelse av vårt studieopplegg for nettutdanninger nedenfor og velg eventuelt utdanningsformen "Nettutdanning" i søknadsskjemaet på siden "Søk studieplass".

 

Nettutdanning gir deg fleksibilitet

I dagens samfunn er fleksibilitet viktig for mange studenter. Det kan være mange grunner til at det passer best med en nettbasert tilnærming for å kunne styrke din kompetanse. Samtidig kan det være anledninger hvor man ønsker å møte fysisk til forelesninger, og den muligheten har du også hos oss. Det finnes alltid en stol til deg i våre klasserom. Ønsker du en hybridløsning som student, er Jusutdanning stedet å studere.

Studieportalen

Alle studenter får tilgang til vår studieportal, hvor du til enhver tid finne oppdatert informasjon som angår din rolle som student hos oss. Dette er informasjon som både angår de ulike emnene i undervisningen, og viktig informasjon fra foreleser og administrasjonen. 

 

Via studieportalen får du som student tilgang til ulike rom knyttet opp mot emnene som utdanningen består av. I de ulike rommene vil alt av faginformasjon fra forelesningene bli lagt ut; presentasjoner, disposisjoner, forelesningsvideoer, oppgaver, innleveringer og kunngjøringer.

 

Studieportalen er tilgjengelig for studentene hele døgnet og overalt med internettilgang. Studieportalen finnes også som egen applikasjon, med tilpasning for bruk ved mobiltelefon.

Delta aktivt på forelesningene via nett

Når det er forelesning i et emne, vil dette kunne følges direkte på nett via zoom. Da vil du få muligheten til, uansett hvor du er, å kunne stille spørsmål (muntlig eller via chat), komme med kommentarer og innspill til både forelesere og medstudenter.

 

Velg å se forelesningene i opptak

Du kan også se alle forelesningene i opptak, som er tilgjengelig for alle studentene i 14 dager etter forelesningen. Det gjør at du som student kan se forelesningen når det passer, i tillegg til å kunne se den flere ganger. På den måten har du som nettstudent samme faglig progresjon som de stedbaserte studentene.

 

Alle vurderingssituasjoner (fremføringer, innleveringer og eksamener) foregår samtidig for alle våre studenter.

Felles velkomstuke

Vi har felles oppstart for alle våre studenter, tirsdag 23. august 2022. Den dagen, og resten av den uken (uke 34), oppfordrer vi på det sterkeste alle studenter å møte opp – uansett om du er nettstudent eller valgt å følge våre forelesninger fysisk her i Oslo. I løpet av denne uken vil det, i tillegg til å bli gitt viktig informasjon, bli arrangert aktiviteter hvor studentene får anledning til å bli kjent med hverandre og administrasjonen.

Velg din utdanning

Les mer og finn utdanningen som passer best for deg:

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller via Facebook.

Styrk din kompetanse og karrieremuligheter hos Jusutdanning!

Nettutdanninger hos Jusutdanning
Spill video