top of page
Juridisk fagskole | Jusutdanning

Juridisk fagskole

Jusutdanning er Norges eneste fagskole som er spesialisert innen jus. Vi tilbyr ettårige utdanninger, som gir 60 studiepoeng. Våre forelesere er advokater som arbeider i anerkjente advokatfirmaer, med lang undervisningserfaring og svært gode resultater på studentevalueringer. Vi gir deg kvalitetssikret juridisk kunnskap og kompetanse. Jusutdanning utdanner fremtidens arbeidskraft og gir deg gode karrieremuligheter. 

Fagskoleutdanning

En fagskole tilbyr høyere yrkesrettede utdanninger. Dette er målrettede utdanninger som gir deg kompetanse til å bidra direkte i arbeidslivet ved fullført og bestått utdanning. Fagskole ligger på utdanningsnivået mellom videregående opplæring og bachelorgrad. 

Våre juridiske utdanninger

Etterspurt juridisk kompetanse

Juridisk forståelse er både interessant og nyttig fordi det gir et unikt innblikk i hvordan samfunnet og verden rundt oss fungerer. Rettslig kompetanse er meget etterspurt i både privat og offentlig sektor. Arbeidsmarkedet trenger ulik juridisk kompetanse for å tilfredsstille samfunnets behov.

Jobb- og karrieremuligheter

Jobbmulighetene er svært varierte med mulighet for å arbeide i det private næringsliv eller i offentlig sektor, derav stat, fylkeskommune eller kommune. Dette kan blant annet være arbeidsfelt som advokatassistent, juskonsulent, rådgiver eller saksbehandler. 

Styrk din kompetanse og karrieremuligheter hos Jusutdanning!

Advokatassistent
bottom of page